Cuma, Nisan 26, 2024

League of Angels Chaos iOS ve Android için Yayında

Paylaş

silkroad gaminggentr

YOOZOO Games yapımı mobil dünyanın yeni MMORGP oyunu League of Angels Chaos, 1 Nisan’da küresel anlamda çıkışını yaptıktan sonra, 160’tan fazla bölge ve ülkede oynanmasıyla adını duyurdu. Hem Apple’ın App Store mağazasında hem de Android’in Google Play mağazasında önerilen oyunlar listesine girmeyi başaran yapım, mobil cihazlarda da RPG deneyimini yaşamanızı sağlıyor.

Oyunla henüz tanışmamış ve merak eden takipçilerimiz için nasıl bir oyunla karşı karşıya olduğumuza da bakalım.

League of Angels Chaos Nasıl Bir Oyun?

Şimdiden mobil dünyanın sevilen yapımları arasına giren serinin hikayesinden başlamak gerekecek. Sonrasında oyunun detaylarından da söz edelim.

Hikayemiz

Mitolojik bir hikayeye sahip olan oyunda Ragnarok tarafından kaosa sürüklenmiş olan evren konu ediniyor. Ragnarok, dünyayı tam anlamıyla kaosa sürüklemiş ve gökyüzünü de paramparça hale getirmiş.

Tam olarak kaosun hakim olduğu dünyayı eski haline döndürmek ise tanrıların şampiyonu olan oyunculara düşüyor. Tanrıların şampiyonları olan oyuncular, düzeni sağlamak ve dünyayı eski haline getirerek kaosu ortadan kaldırmak için tek çare.

Hikayeyi ana hatlarıyla ele aldığımıza göre hemen oyunun diğer detaylarına geçelim. İşe karakter sınıflarından başlayalım.

League of Angels Chaos

3 Sınıftan Birini Seçin ve Mücadeleye Başlayın

League of Angels Chaos, en temelde kendine has yeteneklere sahip olan 3 temel sınıf ile beraber geliyor. Bunlar;

  • Şövalye,
  • Büyücü,
  • Okçu sınıfı.

Oyuncular bu 3 etkileyici sınıftan birini seçerek, oyuna başlayabiliyor ve ilk düzeyde sınıfların kendi yeteneklerinin getirdiği avantajlardan yararlanıyor. Kısaca sınıflardan da söz edelim.

League of Angels Chaos

Şövalye

Çift elinde bulunan kılıçla dikkat çeken şövalye, iyi saldırı ve savunma gücü ile öne çıkmakta. İleri hücum yetenekleriyle düşmana olabildiğince fazla hasar vermeyi odaklanıyor.

League of Angels Chaos

Büyücü

Gücünü büyülerinden ve yeteneklerinden alan büyücü, düşmanlarına yıkıcı büyüler yağdırma konusunda usta. Düşman üzerinde etkili birçok becerisi ve büyü yeteneği var.

League of Angels Chaos

Okçu

Antik elflerden eğitim almış yetenekli okçuları kontrol ettiğimiz okçu sınıfı, hızı ve uzun mesafeden saldırı özellikleriyle öne çıkıyor. Savunma yönü şövalyelere göre biraz daha geri planda kalsa da hedefi ıskalamayan okları ile okçu sınıfı da oyunun gözdelerinden.

Oyuna sonradan gelecek güncellemeler ile sınıfların sayısı artar mı bilmiyoruz ama şu an için League of Angels Chaos yapımında yer alan sınıflar bu şekilde. Oyunun diğer özelliklerinden devam edelim.

League of Angels Chaos

Melekleri Çağırarak Gerçek Gücü Kullanma

Sınıfı ne olursa olsun oyuncular güçlü meleklerden de destek alabiliyorlar. Oyundaki her Melek, savaşın kaderini etkileyecek kadar önemli güçlere sahip.

Destek, Saldırı ve Savunma odaklı ilahi kutsamalarla savaşa yeni stratejiler kazandırıyorlar. Kötü güçlere karşı koruması da olan Melek karakterleri, oyunculara bu soluksuz macerada büyük artılar kazandırıyor.

League of Angels Chaos

Daha Fazla Ekipman Üretip Şampiyon Olma

Oyuncular oyunda Kutsal Silahları ve diğer Ekipman setlerini toplayabiliyor. Üretim ve geliştirme yaparak mükemmel ekipmanlara ve araçlara ulaşabiliyorlar. Ayrıca oyuncular Efsanevi Ekipman üretimi de yapabiliyor ve set özelliklerini yükselterek savaş avantajını ellerine alabiliyorlar.

League of Angels Chaos

İttifak Savaşı: Çapraz Sunucu Fethi

League of Angels Chaos oyununda oyuncular; güçlü ittifaklar kurabilir, diğer oyuncularla iş birlikleri yaparak baskınlara katılabilir, çapraz sunucu savaş alanlarında çarpışabilir ve kendi sunucuları için de zaferler kazanabilirler.

Oyuncular isterlerse tek başına isterlerse de ekip arkadaşlarıyla birlikle muhteşem savaş alanlarında mücadele edebilir.

Tabii oyuncuların ana görevleri de unutmamaları gerekiyor. Oyunda yer alan ana görevleri tamamlayarak hem gelişme sürecini hızlandıracak EXP kazanıyorsunuz hem de oyunun hikayesini biraz daha derinleştiriyorsunuz.

League of Angels Chaos

Otomatik İlerleme ve Ganimet Toplama

League of Angels Chaos’ta her yerde ganimetler dolu. Baskınlar, Boss’ler ve Zindanlar ganimetlerle dolu. Üstelik otomatik mod özelliği sayesinde, oyuncular akıllı telefonları elinde olmasa bile, karakterini geliştirmeye devam edebiliyor.

League of Angels Chaos

Sınırsız Ticaret Alanı ve Detaylı Planlama

League of Angels Chaos bir Müzayede Evi’ne de sahip. Burada amaç oyuncuların istedikleri gibi ticaret yapmalarını sağlamak. Daha iyi ekipmanlara ulaşmak, piyasa üzerinde çalışmalar yaparak kâr elde etmek ve bu sayede rakiplerin önüne geçmek mümkün. Tabii ki oyuncuların ticaret yaparken aynı zamanda kaynak yönetimini de detaylı bir şekilde planlamaları gerekiyor.

League of Angels Chaos tüm bu özellikleri ve daha fazlasıyla Google Play ve App Store üzerinden yayınlanmış durumda. Unutmadan oyun için bir YouTube etkinliğinin başladığını da belirtelim. Bu konuda detayları da aşağı ekleyelim.

League of Angels Chaos

YouTube Etkinliği Detayları

Mayıs ayının her haftasında YouTube’dan 1 ila 5 oyuncunun seçileceği etkinlikler olacak. League of Angels Chaos YouTube etkinliği kapsamında seçilen oyuncular;

  • 1 Kartal Derin Ruhu
  • 1 Yıldız Tüyü
  • 1 Büyüme Meyvesi
  • 50.000 elmas kazanabilecek.

Kullanıcıların etkinlik kapsamında verilecek fırsatları kaçırmaması için League of Angels Chaos resmi Facebook sayfasını takip etmeleri yeterli.

Oyun için sizin de yorumlarınız ya da sormak istedikleriniz varsa, yorumlarınızı bekleriz. Ayrıca oyun için linkleri hemen aşağı eklediğimizi de belirtelim.

Oyun için Linkler 

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler