Perşembe, Nisan 25, 2024

PlayStation Plus Mayıs 2022 Oyunları Açıklandı! Beklenen Haber Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hafta başında FIFA 2022 için sevindiren bir iddia ortaya atılmıştı. İddialara göre oyunun PlayStation Plus sistemine ekleneceği söylenmişti. Fakat bunun bir iddia olarak kaldığını vurgulamıştık. Beklediğimiz haber ise biraz önce geldi. PlayStation Plus Mayıs 2022 oyunları açıklandı.

Açıklanan oyunlar gösteriyor ki sızıntı doğru çıktı. Zira FIFA 2022’nin PlayStation Plus oyunları dahilinde bu ay ücretsiz olarak verildiğini görüyoruz. Ama bununla da bitmiyor iki iddialı oyun daha var.

PlayStation Plus Mayıs 2022 Oyunları Tam Liste

Tabii ki ücretsiz oyunlar içerisinde FIFA’nın son yapımı en çok ilgiyi toplayan olacak. Oyundaki anlık oyuncu sayılarının da birden artış göstermesini bekliyorum. Ama bunun yanında söylediğimiz gibi iki oyun daha var. Tam olarak hangi konsollara hangi oyunların geleceğini aşağı bir liste olarak ekleyelim.

Kaçırmayın: Game Ready 512.59 Yayınlandı.

Mayıs 2022 Oyunları

  • Curse of the Dead Gods (PS4)
  • Tribes of Midgard (PS5 ve PS4)
  • FIFA 2022 ( PS4 ve PS5)

PlayStation Plus Mayıs 2022 oyunları

Tüm oyunlar için takvim de belli olmuş durumda. Açıklanan bu yeni yapımlar 3 Mayıs tarihinde erişime açılacak.

Oyunları 2 Haziran tarihine kadar ise hesabınıza almanız gerekiyor. Sonrasında artık oyun keyfine devam edebilirsiniz. PlayStation Plus için yazın hemen öncesinde böylelikle beklenen haber gelmiş oldu.

Şimdi sıra Xbox kanadında. Bakalım Mayıs ayı için Xbox Game Pass cephesinde de şöyle güzel sürprizler olacak mı?

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler