Perşembe, Mart 28, 2024

Legend of Mana Remaster’ın Oynanış Videosu Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Legend of Mana Remaster için lansman öncesi oynanış videosu yayınlandı.

Oyun, 24 Haziran’da PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkacak.

legend of mana 1

Square Enix’in klasik Legend of Mana serisi, bu ay bir HD remaster olarak geri dönüyor ve hayranlarını Fa’Diel dünyasına geri getiriyor. Orijinal oyunda mevcut olan her sorunu tam olarak ele almasa da harika görünüyor ve hayal kırıklıklarını azaltabilecek bazı özellikler içeriyor.

Hayranlar, Mana Ağacı’nı keşfetme maceralarında Legend of Mana‘nın unutulmaz karakterleriyle yeniden bir araya gelecek. Oyuna yeniden düzenlenmiş bir film müziği eşlik edecek ve oyuncular, yeniden düzenlenmiş versiyonu veya orijinali dinleme arasında seçim yapabilecekler.

Tek bir hikayeden ziyade Legend of Mana, yıkıcı trajediler ve olaylardan sonra değişen ilişkileri nasıl idare edeceğini anlayan birçok insanın hikayesidir. Şüphesiz bir kahraman ve dünyayı yeniden inşa eden biri olsanız da, genellikle odak noktası siz değilmişsiniz gibi geliyor.

Oyunun tanıtım yazısı

Bir rüyada görülen gizemli Mana Ağacı’nı bulmak için yolculuğa koyulurken minik bir şey fark edeceksin… Dünya haritası bomboş! Seyahatin sırasında özel eserler elde edecek ve bu eserleri kasaba ve zindanlara hayat vermek için haritanın istediğin yerlerine yerleştirerek hikâyeyi ilerletebileceksin.

Renkli karakterlerle tanış, korkutucu canavarlara meydan oku ve Fa’Diel’in geniş dünyasını keşfet. Bu sürümde oyunun müzikleri de yenilendi. Dilediğin zaman eski ve yeni müzikler arasında geçiş yapabilirsin. Düşmanlarla karşılaşmayı kapatma seçeneği ve ilk defa yayınlanacak mini oyun “Ring Ring Land” gibi eklenen diğer yeni özellikler de cabası.

Oyunun Steam sayfasına ulaşmak ve detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler