Perşembe, Mart 28, 2024

Lenovo Legion 2 Pro için Tanıtım Tarihi Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncu telefonu almak isteyenler için her gün seçenekler biraz daha çoğalıyor. Pistten çıkarak oyuncu telefonu yarışına dahil olacak yeni model ise Lenovo Legion 2 Pro olacak.

Oyun bilgisayarları ve oyuncu ekipmanları konusunda kendisini kanıtlayan Lenovo’nun, oyun telefonu sektöründe de iddiasını konuşturmasını bekliyoruz.

Lenovo Legion 2 Pro ne zaman tanıtılıyor?

Çok iddialı olacağı ve rakiplerini şimdiden korkutmaya başladığı söylenen yeni telefon, 8 Nisan tarihinde yapılacak tanıtımla ortaya çıkacak.

Yine oyun odaklı seride üst düzey bir sistem yer alacak. İçerisinde Snapdragon 888 işlemcinin yer alması dışında tam 16 GB RAM kullanılacak.

Zaten işlemci ve RAM, yüksek performans için yeterli gözüküyor ama bu performansı sürekli kılmak isteyen Lenovo, telefona özel bir soğutma sistemi de ekleyecek.

Lenovo Legion 2 Pro

TSI Frost Blade olarak isimlendirilecek soğutma sistemi çift kanal sıvı soğutma olacak. Yani her daim yüksek performans, hem daim oyun keyfi elde edilecek.

Ekranı, kamerası, özelleştirilmiş arayüzü gibi daha birçok detay için ise Nisan ayının ilk haftasını bekleyeceğiz. Şu anki verilere göre Legion 2 Pro, yakın rakibi Black Shark 4 serisini de geride bırakacak bir telefon olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler