Cuma, Nisan 26, 2024

PUBG Mobile Aşılması Zor Bir Barajı Geçti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battle Royale oyunları furyası ilk başladığı zaman en hareketli dönemini geçiren PUBG, kısa süre içinde yayıldı ve hemen mobil dünyaya da giriş yaptı. Oyunun iOS sürümü de sunuldu Android sürümü de sunuldu. PUBG Mobile ise belki ana oyundan bile daha çok ses getirdi.

Binlerce kullanıcı kısa sürede, milyonlarca kullanıcıya dönüştü. Son paylaşılan indirme rakamları gösteriyor ki yakın zamanda milyarlarca kullanıcıya da ulaşacak.

Kaçırmayın: PUBG Mobile 2 Ortaya Çıktı! İşte İlk Bilgiler

PUBG Mobile 1 Milyar İndirme Barajını Geçti

Resmi kanallardan gelen açıklamaya göre oyun dünya genelinde 1 milyar indirmeyi geçti. Aşılması kolay olmayan bu başarısını kutlayan yapım, Türkiye sayfasından da paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Malum Türkiye’de oyuna gösterilen ilgi bir hayli fazla. 🙂

İlerleyen saatlerde PUBG Mobile yetkili ismi CEO Changan Kim tarafından da bir kutlama açıklamasının geldiğini gördük. Tabii ki ciddi bir başarı elde edildiği kesin ama yakında ilk oyunu unutacağız.

Bunun nedeni oyunun kötü olması değil. Devam serisinin geliyor olması. Çok yakından PUBG New State oyununa geçiş yapacağız gibi duruyor.

Daha duyurulduğu ilk andan itibaren yeni oyuna gösterilen ilgi ve ön kayıtlar için yapılan başvurular güzel bir kanıt. Bakalım aynı başarılar PUBG New State için gelecek mi?

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler