Perşembe, Nisan 25, 2024

Renault Yeni Tırını Euro Truck Simulator 2 Oyununda Gösterecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Euro Truck Simulator 2 oyunu, kendi kategorisinde bir efsane haline geldi. Yıllar yıllar geçti ama oyuna gösterilen ilgi hiç düşmüyor. Tabii ki sürekli gelen güncellemelerin de etkisi var.

Oyun o kadar sağlam bir kitleye sahip ki dev markaların da hedefinde. Daha önce pek benzerine rastlamadığımız yeni olay bu durumun kanıtı oldu. Öyle ki Renault, yeni tırlarını oyun içerisinde tanıtacağını açıkladı.

Euro Truck Simulator 2 ile 2021 Renault Trucks T modelleri gösterilecek

Yapılan açıklamaya göre, zaten oyun içerisinde birçok tırı bulunan Renault, 6 Nisan 2021 tarihinde 2021 model yeni T serisini de ilk kez oyunda gösterecek.

Yeni tırların iç dış tasarımı incelenebileceği gibi sürüş durumu hakkında da ilk deneyimler alınabilecek. Çok fazla denenmiş bir yöntem değil ama bu fikrinde özgün bir fikir olduğunu söyleyebiliriz.

Euro Truck Simulator 2 

Tırlar için geniş çaplı asıl lansmanın ne zaman ya da nerede olacağı konusu ise net değil. Oyunda sanal bir tanıtım yapılmış olacak. Ses getireceğini düşündüğüm adım, hem Euro Truck Simulator 2 oyununa hem de markaya yarayacak gibi duruyor. Belki bu ilk adım olur ve benzeri hamleleri de yakın zamanda görebiliriz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler