Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Lenovo RTX 4090 Bir Kez Daha Gözler Önüne Serildi

Paylaş

silkroad gaminggentr

RTX 40 serisini heyecanla beklerken, iş ortakları tarafından hazırlanan özel modelleri de yakından takip ediyoruz. Tanıtımın hemen sonrasında ortaya çıkmasını beklediğimiz bu modellerden birisi de Lenovo RTX 4090.

Bundan bir iki gün kadar öncesinde yeni ekran kartının Legion oyuncu serisi kasasına yerleştirilmiş halinin görüntüleri ortaya çıkmıştı. Şimdi ise yeni ekran kartının boyutlarını gözler önüne serin görseller  ortaya çıktı.

Lenovo GeForce RTX 4090, 36 cm Uzunluğunda Olacak

Yeni görüntüde söz konusu ekran kartının Legion Y9000X laptop modeliyle yan yana konulduğunu görüyoruz.

Görüntüde kartın laptop modelinden daha büyük olacağı net olarak gösteriliyor. 36 cm boyuta sahip olacağı söylenen kartta, 3 adet fan bulunduğunu göreceğiz ama 4 yuvalı bir tasarım benimsenecek.

Lenovo RTX 4090

Yani kart yeni soğutucu tasarımıyla beraber bir hayli kalın bir model olacak. Daha önce soğutucu sistem konusunda da bazı görseller ortaya çıkmıştı. Bu görsellerde dev boyutlardaki bakır buhar odası dikkat çekiyordu.

Lenovo RTX 4090 Lenovo RTX 4090

13 adet bakır ısı borusunun yer aldığı soğutucu, şimdiye kadar gördüklerimiz içerisinde en büyüğü diyebiliriz. Artık daha fazlasını kartın resmi tanıtımı sonrası öğrenmek mümkün olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler