Perşembe, Mart 28, 2024

Lenovo ThinkPad X1 Katlanabilir Bilgisayarlar Satışa Çıkıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lenovo, CES 2020 fuarında dünyanın ilk katlanabilir bilgisayarı niteliğine sahip cihazı ThinkPad X1 Fold’u tanıtmıştı. Hafif alaşımlardan ve karbon fiber malzemeden üretilen ThinkPad X1 Fold, harika performans deneyimi yaşatmak için Intel’in Hibrit teknolojilerine sahip Intel Core işlemcilerden güç alıyor.

X1 Fold’un en önemli özelliği, çoklu kullanım durumlarına uyum sağlamak için akıllı mod değiştirme yazılımına sahip 13,3 inç pOLED ekranıdır.

Bugün Lenovo, ThinkPad X1 Fold cihazının ek olarak sistem içinde saklanabilen ve kablosuz olarak şarj edilebilen Bluetooth Mini Fold Keyboard gibi isteğe bağlı aksesuarlarla birlikte sipariş edilebileceğini duyurdu; kullanıcıların not alabilmesi, yasal belgelere açıklama ekleyebilmesi veya imzalaması için Lenovo Mod Pen; ve bir masaya dikey veya yatay yerleştirme için Lenovo Easel Stand aksesuarları da satışta.

ThinkPad markasına sahip olmak için, ürünün katı güvenilirlik gereksinimlerini karşılaması gerekir. Lenovo, bu katlanabilir bilgisayarı tasarlarken birçok büyük mühendislik zorluğuyla karşılaştı. Lenovo, menteşenin mekanik ve elektrik mühendisliği sorunlarını çözmek için Intel ile yakın bir şekilde çalıştı. POLED ekran için Lenovo, katlanır ekranı mükemmelleştirmek için LG ile çalıştı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler