Perşembe, Nisan 25, 2024

LG Velvet Resmi Olarak Tanıtıldı: Waccom Stylus Destekli

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz ay LG beyciğim, yaklaşmakta olan Velvet isimli akıllı telefonu için yepyeni bir minimalist tasarım dili sunmayı planladığını açıklamıştı. Bunlara ek olarak şirket, Nisan ayının sonlarında akıllı telefon ile ilgili tasarımını sergiledi ve yaklaşmakta olan akıllı telefonun neye benzediğine daha yakından bakabilmemizi sağladı.

LG Velvet, “3D Ark Tasarımı” olarak isimlendirilen bir özelliğe sahip ve arka tarafta bir Waterdrop (su damlacığı) Kamera tasarımına ev sahipliği yapıyor. Ayrıca 20,5:9 gibi enteresan bir en boy oranına sahip 6,8 inç Sinema FullVision ekrana sahip.

LG Velvet’in güç merkezinde ise Snapdragon 765 5G işlemci yer alıyor ve aynı zamanda 4.300 mAh’lik batarya ile mükemmel bir performans gücü sergiliyor.

LG Velvet’in kamerasından söz etmiş iken, su damlacıklarına benzeyecek şekilde düzenlenmiş bir kamera sistemine sahip; 48 MP Ana kamera, 8 MP Ultra Geniş Açı ve 5 MP Derinlik algılayıcı kamera kurulumunu barındırıyor.

Akıllı telefon ayrıca Time Lapse ve Voice Out Focus gibi özellikleri de destekliyor. Akıllı telefon, 4 pikseli düşük ışıklı bir ortamda tek bir resim halinde birleştiren dörtlü binning teknolojisi sayesinde düşük ışıkta fotoğraf çekebilir.

Güney Kore’de satışa çıktı

Bugün LG, Güney Kore’de Velvet akıllı telefonunu resmen piyasaya sürdü ve bu cihazın bazı özelliklerini açıkladı.

  • LG Velvet, Wacom stylus desteği ile gelecek.
  • Wacom Stylus 4096 basınç seviyesini destekleyecek ve önceden yüklenmiş Nebo uygulaması el yazısı notlarınızı dijital metne dönüştürmenize izin verecektir.
  • Cihaz IP68 seviyesinde suya dayanıklıdır.
  • ASMR kaydı alan kullanıcılar için “cızırtılı ”et ızgarası veya‘ çıtır ’bir çerez gibi en küçük sesleri bile kaydetmesini sağlayan özel bir mikrofona sahip.

LG Velvet, ilk olarak Güney Kore bölgesinde satışa sunuldu ve bölgedeki fiyatı 899.800 Won, yani hemen hemen yaklaşık olarak 700 Dolar ve şimdi ön sipariş için mevcut durumda. Ülkemize ne zaman geleceği konusunda bir bilgi mevcut değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler