Cuma, Nisan 26, 2024

Lies of P için Alfa Oynanış Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Neowiz ve geliştirici Round8 Studio, Lies of P için bir alfa oyun teaser fragmanı yayınladı.

Lies of P, Carlo Collodi’nin klasik İtalyan romanı Pinokyo’dan ilham alan fantastik bir aksiyon RPG’sidir.

Lies of P Trailer 11 08 21

Bir zamanlar güzel olan Krat şehrinde yer almaktadır. P, Bay Geppetto’yu ararken ve “Krat’ın başına gelen felaketi tersine çevirmeye” çalışırken, “iğrenç ve çarpık” otomatlarla savaşıyorsunuz. Aşağıdaki video, reaktif karşı saldırıları ve çeşitli benzersiz silahları gösteriyor. Pinokyo’nun mekanik kolu ek bir araç veya silah görevi görür ve düşmanları çekmek için bir çengel olarak kullanılabilir.

“Pinokyo’nun kendisi olarak, tüm insanlığın kaybolduğu karanlık bir Belle Epoque dünyasında gezinmelisin. Bir zamanlar güzel olan Krat şehri yaşayan bir cehenneme döndü ve başına gelenlerin gizemini çözmek için ünlü Bay Geppetto’yu bulmalısın. hem kendiniz hem de çevrenizdeki dünya.

“Kukla mekanik Pinokyo olarak, yıkık bir şehrin sokaklarında dolaşacak, dünyada bulduğunuz malzemelerden silahlar yapacak ve bu endüstri öncesi cehennemde hayatta kalmayı başaran birkaç kişi ile etkileşime gireceksiniz. yalan söylersen, içerdiği tüm avantaj ve dezavantajlarla daha çok insan olursun. Derin anlatı seçenekleri ve derinden özelleştirilebilir karakter ilerlemesi, Lies of P‘deki RPG özelliklerini tamamlar.”

Round8 Studio, geçen yıl konsollarda ve bu yıl PC’de piyasaya sürülen Bless Unleashed’in geliştiricisidir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler