Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Logitech, Yeni Kablosuz Kulaklığı Zone True Wireless’ı Duyurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Logitech bugün Zone True Wireless ve Zone Wired Earbuds kulaklıklarını duyurdu. Bu yeni kulaklıklar profesyonel insanlara hitap ediyor. Zone True Wireless ve Zone Wired Earbuds kulaklıklar Google Meet, Microsoft Teams ve Zoom tarafından toplantı ve görüşmeler konusunda iyi performans sağlama konusunda onay aldı.

Logitech Zone True Wireless kulak içi kulaklıklar, mükemmel sesli arama deneyimi için birinci sınıf gürültü önleyici mikrofon ve Aktif Gürültü Engelleme özelliklerine sahip. Ayrıca minimalist ve modern bir tasarıma sahipler. Bluetooth’a ek olarak Zone True Wireless kulaklıklar, güvenilir bir bağlantı için birlikte verilen USB alıcısı kullanılarak bilgisayarlara bağlanabiliyor. Multipoint desteği sayesinde aynı anda iki cihaza bağlanabilirsiniz. Logitech, Zone True Wireless kulaklıkların tek bir şarjla 6 saatlik pil ömrü vaat ediliyor. Zone True Wireless, Graphite ve Rose olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde satışa sunulacak.

Zone Kablolu Kulaklık, kullanıcıların USB-C, USB-A ve 3,5 mm konektörler aracılığıyla her cihazda kullanılabilmesini sağlıyor. Logitech Zone True Wireless ve Zone Wired Earbuds sonbaharda sırasıyla 299 dolar ve 99 dolar fiyat etiketleri ile satışa sunulacak. Rose Zone True Wireless Earbuds, başlangıçta yalnızca doğrudan Logitech’ten temin edilebilecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler