Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy Watch 4 Classic Görüntüleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung’un Unpacked 2021 etkinliğine yaklaşık olarak 9 gün kaldı, yani lansmana yaklaştığımız her gün yeni sızıntılar internete düşüyor ve lansman öncesinde cihazlar hakkında bilmemiz gereken her şeyi parça parça öğreniyoruz. En son düşen sızıntı Samsung Galaxy Watch 4 Classic’in canlı resimlerini gösteriyor.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic, 44 mm ve 46 mm boyutlarında, 360 derece dönebilen çerçeve, paslanmaz çelik gövde, iki yan düğme ve silikon kordon ile birlikte geliyor olacak.

Vücut kompozisyonu analizi, Gelişmiş Uyku takibi, V02 Max, kandaki oksijen miktarını izleme, kalp atış hızı izleme ve daha fazlasını içeren sağlık izleme özelliklerine sahip olacak. Ayrıca GPS, Bluetooth, Wi-Fi ve NFC desteği de sunacak, 5ATM su geçirmeme desteği, Gorilla Glass DX+ ekran koruyucusu, MIL-STD 810G dayanıklılık derecesi ve 247mAh batarya sunacak.

Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat, şirketin kendine ait işlemcisi Exynos W920 yonga seti tarafından güç alacak ve Google’ın Wear OS işletim sistemi ve yine şirketin Tizen arayüzü ile birlikte gelecek. Tizen arayüzü ile gelmesi şirketin WearOS işletim sistemine geçmesi ile birlikte önceki Galaxy Watch kullanıcılarının yabancılık çekmemesini sağlayacak.

Yeni Exynos W920 yonga seti 1,25 kat daha hızlı ve 8,8 kat daha iyi grafik performansına sahip. Ayrıca Galaxy Watch 3’te 1 GB’den daha yüksek olan 1.5 GB RAM var ve bu da daha akıcı performans alacağımız anlamına geliyor.

427.73 dolar fiyat etiketiyle perakende satışa çıkacak. 11 Ağustos’ta tanıtılacak ve 27 Ağustos’ta sevkiyatları başlayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler