Cuma, Mart 29, 2024

Oppo Watch 2 Tanıtıldı: Tek Şarjla 16 Gün Kullanım!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oppo Watch 2 Çin’de piyasaya sürüldü, orijinal Oppo Watch ile aynı Apple Watch tarzı kare bir tasarıma sahip ancak geliştirilmiş dahili donanıma sahip olarak piyasaya sürüldü. Bu yeni nesil akıllı saatte Qualcomm’un en yeni işlemcilerinden Snapdragon 4100 platformu ve düşük güç modunu kullanırken (9to5Google aracılığıyla) tek bir şarjla 16 güne kadar kullanım vaadi sunan bataryası da bulunuyor.

Orijinal Oppo Watch’ın Çin modelinde olduğu gibi, Oppo Watch 2, Google’ın WearOS işletim sistemini değil, Oppo’nun Android tabanlı ColorOS işletim sistemine sahip. Geçen sene tanıtılan model daha sonrasında Çin dışında WearOS ve Google Play Store’a erişim ile piyasaya sürülmüştü ancak Oppo şu anda daha geniş bir sürüm için herhangi bir plan açıklamadı.

Screen Shot 2021 07 28 at 12.38.04 PM
Oppo Watch 2 Tanıtıldı: Tek Şarjla 16 Gün Kullanım! 2

Oppo Watch 2 akıllı saat 60 Hz yenileme hızı ve 326 ppi ile kavisli bir OLED ekrana sahip. Boyut olarak iki farklı boyut olarak 42 mm ve 46 mm boyutlarında gelecek. Her iki model de kalp atış hızı, uyku ve kan oksijeni izlemenin yanı sıra isteğe bağlı bir eSIM desteği de bulunacak. Daha küçük 42 mm boyutu da LTE istemeyenler veya LTE’ye ihtiyaç duyanlar için yalnızca Bluetooth modu sunacak.

Ancak yaklaşmakta olan akıllı saatin en etkileyici özelliği, Oppo’nun Güç Tasarrufu modunu gerektirme uyarısıyla birlikte gelmesine rağmen, 16 günlük pil ömrü gibi görünüyor. Normal kullanımda, Watch 2 tek bir şarjla dört güne kadar kullanım sunabiliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler