Çarşamba, Nisan 24, 2024

Logitech’in 70 Dolarlık Oyuncu Kulaklığı G335 ile Tanışın!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Logitech, şimdi 69,99 dolardan başlayan fiyatlar ile ön siparişe açılan yeni G335 kablolu oyun kulaklığını resmi olarak duyurdu. Temmuz ayı içerisinde ürünlerin kargolanması bekleniyor. yeni G335 modeli, 2020 yılında piyasaya sürülen 129,99 ABD doları fiyat etiketine sahip G733 kablosuz modelinden, etkileyici renk seçenekleri (yeni bir mint renk seçeneğinin yanı sıra), rahat bungee kafa bandı, nefes alabilen kulak yastıkları, sağ kulak kabına yerleştirilmiş ses kadranı da dahil olmak üzere çeşitli tasarım öğelerini ödünç alıyor.

Yeni ve uygun fiyatlı model, G733 modelinin Logitech’in sitesinde satılan değiştirilebilir kafa bandı kayışları ve mikrofon kapaklarıyla uyumlu, ancak kulaklığın USB-C şarjı ve kulağın ön tarafındaki RGB aydınlatma şeridi gibi modern standartların çoğu bulunuyor. Logitech, bu kablolu modelin “daha küçük bir uyum ve daha fazla konfor” için daha ince bir tasarıma sahip olduğunu söylüyor.

Logitech G335 kablolu oyuncu kulaklığı, PlayStation 5 veya Xbox Series X konsol denetleyicisi, bilgisayar, tablet, dizüstü bilgisayar veya başka bir ses jakı olan birçok cihaza destek sağlayan 3,5 mm’lik bir kablo ile birlikte geliyor. Logitech, ayrı mikrofon ve ses girişlerine sahip bilgisayarları barındırmak için bir bilgisayar ayırıcı içeriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler