Cuma, Mart 29, 2024

Samsung One UI Watch ile Tanışın!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, internet ve yazılım devlerinden Google ile işbirliği içinde oluşturduğu Wear adlı yeni bir birleşik platform için kendine ait işletim sistemi TizenOS’i terk ettiğini doğruladı. Google ile yapılan işbirliği, Güney Koreli devin platformda kendine özel kullanıcı arayüzünü kullanmasına ve aynı zamanda tüm Google uygulamalarına erişmesine olanak tanıyor ve geçtiğimiz gün şirket, MWC 2021 basın etkinliği sırasında One UI Watch’a ilk kez bakış yapmamızı sağladı.

One UI Watch‘taki yeni kullanışlı özelliklerden biri, Samsung akıllı telefonunuz ve Galaxy akıllı saatiniz arasında daha derin entegrasyon yaşanacak olması. Daha derin bir entegrasyona sahip olmanın faydalarından biri de, bir Galaxy akıllı telefona Galaxy Watch uyumlu bir uygulama yüklendiğinde, uygulamanın otomatik olarak akıllı saate yüklenmesi. Sadece bu değil, yeni işletim sistemini çalıştıran Galaxy Watch’ınız da Galaxy akıllı saatinizdeki saat ayarlarını anımsayacak.

Güney Kore merkezli teknoloji firması yukarıda bahsedilen özellikler dışında pek bir şey açıklamadı ancak yeni platforma gelmesi beklenen tonlarca umut verici özellik var ve her biri kullanıcılar tarafından bekleniliyor. Şirketin yeni bir yüz tasarım aracı piyasaya sürmesi bekleniyor, bu da tasarımcıların yeni saat yüzleri oluşturmasına izin verecek. Yeni One UI saati ayrıca çok sayıda görsel ferahlık sunacak. Ancak tüm bu değişiklikler, bu yaz döneminden sonra Samsung’un yeni ürünlerini tanıtacağı Unpacked etkinliğinde sergilenecek.

Bu arada, yeni kullanıcı arayüzünün Samsung’un Galaxy Watch 4 olarak adlandırmasını beklediğimiz yeni nesil Galaxy akıllı saatlerine geleceğini doğrulandı. Yaklaşan saatinin adı ne olursa olsun, yeni arayüz kadar ürün için de heyecanlıyız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler