Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy Buds 2 Görselleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, 28 Temmuz’da MWC 2021 (Mobil Dünya Kongresi)’de bir Unpacked etkinliği düzenleyecek ve Samsung Galaxy Watch 4’ün yanı sıra şirketin yeni bir Galaxy Buds kulaklık modelini de duyurması bekleniyor. 91Mobiles, Aktif Gürültü Önleme özelliğini uygun fiyatlı pazara getirmesi beklenen yeni gerçek kablosuz kulaklıkların bazı resmi görüntülerini elde etmeyi başardı ve internete sızdırdı.

Yeni Galaxy Buds 2, minimal bir tasarıma ve parlak bir kaplamada yeni bir çift renk şemasına sahip (Apple ve Google gibi). Aynı özelliğin daha sınırlı bir versiyonu olan daha iyi ANC veya Aktif Gürültü Azaltma için iki mikrofona kulaklıkların her birinde bulunuyor. Galaxy Buds 2 modeli Beyaz, Siyah, Mor ve Yeşil renk seçenekleriyle satışa sunulacak ve kare kasanın dışı beyaz, içi ise beraberindeki Buds 2 ile aynı renklere sahip olacak.

Kasa 2.5W kablosuz şarj sunacak ve 500 mAh bataryaya sahip olacak, Galaxy Buds 2 kulaklıkları ise 60 mAh pillere sahip olacak. Kulaklıklar 85 mAh’den düşük pile sahip olsa da, kasa için pil konusunda büyük bir yükseltme söz konusu (önceki kasalar 270 mAh bataryaya sahipti).

Yeni Buds’ın su geçirmez özelliğe sahip olup olmadığı da dahil olmak üzere tüm detayları önümüzdeki birkaç hafta içinde öğreneceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler