Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Samsung Galaxy Watch 4 Resmi Görselleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, yeni nesil akıllı saat modellerinden Samsung Galaxy Watch 4 ile Samsung Tizen işletim sistemini geride bırakacak ve Google’ın WearOS işletim sistemini benimseyecek ve bu muhtemelen iyi bir devrim olacak. 91Mobiles tarafından sızdırılan yeni resimler, Samsung’un Galaxy Watch’ın kesin özelliklerinden biri olan akıllı saat serilerinde uzun zamandır kullandığı 360 derece dönebilen çerçevesini bu modelde kullanmadığını gösteriyor.

Yeni tasarım, eski Galaxy Watch ve Galaxy Watch Active’i harmanlıyor gibi görünüyor, çünkü Samsung’un önümüzdeki birkaç hafta içinde bir Samsung Galaxy Watch Active 4 piyasaya sürmesi beklentiler arasında ve her iki cihazla ilgili sızıntılar paylaşılmaya başlandı. Samsung Galaxy Watch 4, Google’ın WearOS işletim sistemini benimseyecek ve tüm aktivite ve sağlık sensörlerini içermesi bekleniyor. Görüntülerde 40mm ve 44mm ekran boyutları, 5ATM ve MIL-STD 810G dayanıklılığı ve Gorilla Glass DX+ koruması gibi söylentiler de yer alıyor.

Ne yazık ki, Galaxy Watch 4 ve Watch Active 4 hakkında bildiğimiz her şey bu kadar. Emin olun, Galaxy Watch 4 ve Watch Active 4 ile ilgili gelecekteki tüm gelişmeler hakkında PC Hocası olarak makalelerimizle sizlerle buluşacağız. Kendinize iyi bakın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler