Perşembe, Mart 28, 2024

Samsung Galaxy Watch Active 4 Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy Watch 4 ve Watch Active 4 akıllı saatler, Güney Kore merkezli teknoloji devinin WearOS işletim sistemine sahip olacak ilk akıllı saat modelleri olacak. Bugün ise OnLeaks ve GizNext işbirliği ile birlikte Galaxy Watch Active 4 ile ilgili ayrıntılar internete sızdırıldı

Görüntülerde de görüldüğü gibi Galaxy Watch Active 4, selefine çok benzeyen dairesel bir kadrana sahip olacak. Ancak Watch Active 4 ile selefi arasında başka benzerlikler yok. Habere göre Galaxy Watch Active 4 yeni bir çerçeveye, düğmelere ve yeni bant bağlantılarına sahip olacak.

Çerçeve hakkında konuşacak olursak, alüminyumdan yapılacak ve iki farklı boyut seçenekleri mevcut olacak – 40mm ve 44mm. Galaxy Watch Active 4’ün ekranı dar bir çerçeveye sahip olacak ve 2D temperli cam ile korunuyor olacak. OnLeaks ve GizNext, Watch Active 4’ün yeni bir 5nm işlemci tarafından destekleneceğini ve WearOS işletim sistemi tabanlı olacağını iddia ediyor. Giyilebilir aksesuarlar dört farklı renk seçenekleriyle satışa sunulacaklar: Siyah, Gümüş, Yeşil ve Altın.

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung’un 28 Haziran 2021 tarihinde MWC’de (Mobil Dünya Kongresi) Watch Active 4 modelini piyasaya sürmesini bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler