Çarşamba, Nisan 24, 2024

Lord of the Rings Gollum Oyunundan Yeni Video Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lord of the Rings Gollum, yıllar sonra Yüzüklerin Efendisi efsanesini yeniden gündeme getirecek.

En az filmler kadar heyecan yaratan ve orta dünyaya yeniden dönmemizi sağlayacak olan oyundan yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor.

Son olarak oyundan bir kesiti içeren yeni video yayınlandı. Geliştirici Daedalic Entertainment, bu kısa video ile bazı mesajları da vermiş oldu.

Lord of the Rings Gollum nasıl bir oyun olacak?

Yeni video bize oyun yapısını anlatıyor. Videoda Barad Dur’un o karanlığını iliklerimize kadar hissedeceğimizi görüyoruz. Bir yandan lavlar bir yandan troller bir yandan da oradan oraya koşan Gollum.

Yüzüklerin Efendisi efsanesini bize yaşatacak olan oyunda amacımız da belli. Oyunda Smeagol olacağız ve hapsedildiğimiz Barad Dur’dan kaçmaya çalışacağız.

Tabii ki kaçış hem kolay olmayacak hem de aksiyon dolu olacak. Yayınlanan videoda nasıl bir ortamda oyunun geçeceğini gösteriyor.

Oyun Ne Zaman Geliyor?

Aslında daha erken bekliyorduk ama olmadı. Erteleme kararı geldi ve Lord of the Rings Gollum, 2022 tarihine atıldı. Tahminen 2022 yılının ikinci yarısında yapımın çıkış yapması muhtemel olacak.

Şu an serinin PS5, PS4, XBOX serisi, PC ve Nintendo için gelmesi beklenmekte. Fakat platform değişikliği olabilir. Sonradan bir değişiklik olursa ekleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler