Çarşamba, Haziran 26, 2024

Lords of the Fallen 2 Duyuruldu! Yeni Oyun Yolda

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk oyunu ile belli bir çıtanın üzerine çıkmayı başaran Lords of the Fallen için sürpriz duyuru geldi. Serinin devam oyunu olarak karşımıza çıkmasını beklediğimiz Lords of the Fallen 2 duyuruldu. Oyun henüz erken geliştirme aşamasında ama bazı detaylar da ortaya çıktı.

Lords of the Fallen 2 Tam Bir Devam Oyunu Olacak

CI Games tarafından yapılan açıklamaya göre firma geliştirme aşamasına geçti. Henüz erken geliştirme aşamasında olunsa da oyun şu an için “Project 3” kod adıyla serüvenine başlamış durumda.

Açıklamaya bakacak olursak, yeni oyun öyle çok sürpriz bir hikaye sunmayacak. İlk oyunun devamı olarak gelecek yeni oyunda, efsane karakterleri görmeye devam edeceğiz. Bunun dışında şimdilik oyun ile ilgili çok fazla bir detay yok. Hikayenin daha ne kadar çeşitlendiğini öğrenmek için firmanın yeni açıklamalarını bekleyeceğiz.

Zaten duyuru başta da söylediğimiz gibi erken geliştirme aşaması duyurusu. Oyun çıkana kadar daha çok bilgi gelir ve daha çok sistem değişir.

Lords of the Fallen 2

Son olarak çıkış tarihi için planlanan takvimden de söz edelim. Lords of the Fallen 2, 2026 yılında çıkış yapacak. Şu an için plan bu. Oyunu her platformda göreceğiz. PC, Xbox Series X ve S ile PS5 oyun konsollarında karşımıza çıkacak.

Ne diyelim duyurusu bile heyecan yarattı. İlk 10 günden 1 milyon satış rakamını geride bırakan birinci oyundan sonra devam oyunundan da beklentilerimiz yüksek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler