Cuma, Nisan 26, 2024

Manyağın Biri Bedava iPhone 7 İçin Adını iPhone Yedi Yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone tutkunluğu dünya genelinde ilginç vakalar ile yayılmaya devam ediyor. Bundan önceki iPhone serilerinde de yine türlü türlü manyaklıklar görmüştük. Ancak bu olayda bedava iPhone 7 alabilmek için ismini “iPhone Yedi” olarak değiştiren vatandaş ile ilgili.

İsmini iPhone Yeni Yaptı

Bir elektronik şirketi, düzenlemiş olduğu kampanya ile “ismini iPhone Yedi yapan bir kişiye iPhone 7 hediye edeceğiz.” demesi üzerine millet adeta yığıldı. Biz burada “manyak mı bunlar kim yapar böyle bir şey ?” derken, aksine etkinliğe katılım bir hayli yüksek oldu. Aradan geçen bir kaç günün ardından ismini iPhone Yedi olarak değiştiren kişi ortaya çıktı.

iphone-yedi-icin-isim-degistirdi
Olay Ukrayna’da gerçekleştiği gibi, önceki ismi Olexander Turin olan 20 yaşındaki genç, bedava iPhone 7 kampanyasına katılarak isim değişikliğine gitti. Böylece ismini değiştiren ilk kişi olduğu için 850 dolar vermek yerine 2 dolar isim değişiklik ücreti vererek sahip oldu. Şuan için güncel versiyon ile mutlu olan bu psikopat, ilerleyen iPhone serilerinde ne yapacak biz de merakla bekliyoruz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler