Cumartesi, Mayıs 11, 2024

Marlin Kodlu Yeni HTC Nexus Teknik Özellikleri Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaklaşık olarak bir hafta önce Google‘ın akıllı telefonu Nexus için bilgiler sızdırılmıştı. Bu sızıntıdan sonra Marlin kod adlı yeni HTC Nexus duyuruldu. Aslında cihaza Google Marlin veya Sailfish olarak kodladığı belirtiliyor. Bu ön tanım şuan için kesinleşmiş değil. Cihazın teknik özellikleri ve piyasa satış fiyatı haberimizde. 

“Orta-Üst Segment Karmaşası”

5.5 inç ekran büyüklüğüne sahip Marlin kod adlı HTC Nexus QHD dokunmatik ekrana sahip. Ayrıca 12 Megapiksel arka kamera ve 8 Megapiksel ön kamera ile piyasadaki rakiplerine göz kırpıyor. Dört çekirdekli Qualcomm işlemcisi, 4 GB RAM ve 32/128 GB depolama alanı ile “orta-üst” segment kullanıcılara hitap edecek. Marlin kod adlı yeni HTC Nexus modeli gücünü 3450 mAh bataryadan alacak.

Alt panelde ise USB C Tipi bağlantı noktası bulunurken, parmak izi okuyucusu ve Bluetooth 4.2 bizleri karşılıyor. Açıkçası Android 7.0 güncellemesine yakışacak bir cihaz olduğunu düşündüğümüz yeni modelde yonga seti olarak Snapdragon 820/821 veya 823 kullanılacağını düşünüyoruz. Bu seçeneklerin hepsinde zaten dört çekirdekli işlemci bulunuyor. Marlin’in bir diğer ilginç yanı ise 32 ve 128 GB depolama alanı seçeneklerinin olması. 64 GB modelini neden dahil etmedikleri konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmazken, farklı bir model olarak ayrıca çıkabileceği konusunda geri bildirimler var.

Nexus-6P
Eğer aynı isimde farklı bir model daha gelecek olursa, ekran boyutu, çözünürlük ve batarya farkından ziyade başka bir fark beklemiyoruz. Eylül ayında piyasaya çıkacağı belirtilen Marlin kodlu yeni HTC Nexus modelinin yayınlanan teknik özelliklerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Marlin Kodlu HTC Nexus Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler