Cuma, Mart 29, 2024

Max Payne 3 DLC’leri Ücretsiz Olarak Oyuna Eklendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Rockstar Games’in sevilen ama az biraz da gizli kalan oyunlarından biri olan Max Payne 3 için güzel bir haber geldi.

Oyunu bitirmiş olan oyuncuların bile ilgisini çekecek habere göre, yapım için yayınlanan tüm DLC’ler ücretsiz hale geldi. DLC paketleri ücretsiz ama ortada bir de garip bir durum var.

Max Payne 3 DLC’leri ana oyuna dahil edildi

Olayın başı çok karışık. Aslında sabah saatlerinde Rockstar Games’in Steam sayfasında bir hareketlilik yaşandı. Kontrol ettiğimiz zaman oyunların birçoğunun kaldırıldığını gördük.

Buna yönelik bir haber yapacakken, oyunlar Steam mağazasına geri döndü. Hatadan mı kaynaklı yoksa yeni bir düzenleme mi yapılmak istendi artık bilemiyoruz. Sonuç olarak oyunlar geri geldi.

Max Payne 3

Fakat oyunlar geri döndüğü zaman, bazı yapımlarda değişiklik olduğu anlaşıldı. İşte Max Payne 3 burada devreye giriyor. Öncesinde ücretsiz olmayan DLC’ler, satıştan çekildi. Bunun yerine tüm DLC paketlerinin ana oyunun içerisine dahil edildiği ortaya çıktı. Sadece oyunu almak DLC’leri de almak için yeterli.

LA Noire oyununda da geçerli olan durum bir hatadan mı kaynaklanıyor bilinmiyor. Bir hata varsa bunun da yakın zamanda ortaya çıkması beklenmekte. Şimdilik oyunu almak demek DLC’leri de almak demek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler