Perşembe, Nisan 25, 2024

Max Payne Remake Duyuruldu! Efsane Dönüyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Remake yapımlarına alışmaya başladık. Döneminin efsane oyunları remake sürümlerle beraber yeni nesil için geri dönüyor. İşte bu noktada güzel bir haber daha geldi. Bu kez Max Payne Remake geliyor.

Efsaneler arasında yer alan oyunun yıllar sonra yeni nesil için geri döndüğünü göreceğiz. Biliyorum; “Nasıl bir oyun gelecek?”, “Ne zaman gelecek?”, “Hangi oyunlar gelecek?” gibi sorularınız var. Hemen cevaplayalım. 🙂

Max Payne Remake Sürümü için Tüm Detaylar

Bir kere bu sürüm 3.oyunla bağlantılı olmayacak. Serinin ilk iki oyununun remake versiyonunu göreceğiz. Oyunlar ayrı ayrı mı remake versiyon olarak sunulacak yoksa iki oyun tek bir paket olarak mı sunulacak henüz netleşmedi.

Oyunu kim geliştirecek derseniz yine bir değişim yok Remedy, iki sürümü de geliştiren yapım olacak.

Burada Rockstar Games ile yeni bir anlaşma yapıldığının da altını çizelim. Yani oyunda Rockstar Games imzası da yer alıyor. Bu arada yapımın tamamen yeni dinamiklerle hazırlanacağını ve son nesle uygun olacağını da belirtelim.

Nortlight oyun motorunun imzasını taşıyacak olan oyun, hem oynanış açısından hem de grafikler açısından yenilikler barındıracaktır. Özellikle grafiksel açıdan oyunun yeni nesli sallamasını bekliyorum. Çünkü firmalar iddialı konuşuyor.

Max Payne Remake

Son bir detayımız kaldı o da hangi platformlarda yapımı oynayabileceğimiz. Zaten PC platformunu hemen listenin başına yazalım. Max Payne serisi genelde PC platformunda öne çıkmış olan bir seri.

Ama Max Payne Remake 1 ve 2 sürümleri, yeni nesil konsollara da gelecek. Xbox Series X ve S modelleri ile PlayStation 5 için de bir sürüm olacak. Böylece yeni nesil konsolların gücüyle beraber Max Payne evrenine geri dönmüş olacağız.

Max Payne Remake çıkış tarihi konusunda ise şu an bilgi veremiyorum. Çıkış tarihine daha epey bir zaman var gibi duruyor. Zira oyunun geliştirme sürecine yeni geçilmiş. Anlaşmalar yeni yapılmış. Bakalım görelim ne zaman çıkacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler