Çarşamba, Nisan 24, 2024

MeetTheMusic Uygulaması ile Şarkı Dinlerken Arkadaş Edinin!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçmişten günümüze bir çok arkadaşlık (halk dilinde daha çok çöpçatanlık olarak geçer :D) platformu geldi geçti ki bunların en başında Facebook yer alıyordu sonradan kendisi kurumsallaştı ve günümüze kadar yaşamayı başardı. Daha sonrasında hayatımıza Tinder girdi, bir sağa bir sola kaydırmayı başladık paramız varsa bazen yukarıya bile kaydırdık ama nafile, ülkemizde bu konsept tutmadı.

Son zamanlarda ise uygulama geliştiriciliğinin popüler olması ve girişimcilik kavramının daha da baskın olması ile yerli girişimler, yerli yeni projeler ortaya çıkmaya başladı ki bunların arasında son zamanlarda popüler olan bir uygulama da Meet The Music oldu.

Meet The Music, ülkemizin yerli geliştirici girişimcilerinden ortaya çıkan bir sosyal ağ platformu. Kendisinin yegane amacı Spotify profiliniz ile bağlantı kurarak mevcut dinlediğiniz şarkının bilgisini almak ve bu bilgiler doğrultusunda sizinle aynı anda aynı müziği dinleyen kişilerle sizleri eşleştirmek. Mantık az çok Tinder ve Connected2Me’nin karışmış hali.

Meet The Music, iOS ve Android platformlarında mevcut, basit ve kullanışlı sade bir arayüze sahip olan uygulamaya kayıt olmak basit. Daha sonradan değiştiremeyeceğiniz bir kullanıcı adı, elektronik posta adresi ve Spotify hesabınızı vererek uygulamaya kaydınızı tamamlıyorsunuz.

Uygulamanın ana sayfasında “Eşleş” ve “Keşfet” sayfaları mevcut; Eşleş kısmında anlık dinlediğiniz şarkıyı bir başka da dinliyorsa eşleşiyorsunuz, Keşfet sekmesinde ise o an en çok dinlenilen şarkıları görebiliyorsunuz. Uygulamada profil sayfası olmasına rağmen bunu sadece siz görebiliyorsunuz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler