Cuma, Nisan 26, 2024

Meizu 16s Pro’nun Bazı Özellikleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

2003 yılında Jack Wong tarafından kurulmuş olan Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Meizu’nun yeni amiral gemisi akıllı telefonu olacak 16s Pro, firmanın resmi web sitesinde ortaya çıktı. Bu paylaşımın ardından şirket yeni cihazın özelliklerini hemen site üzerinden kaldırdı.

Web sitesinde ortaya çıkan detaylara baktığımızda ise akıllı telefonunun 90Hz tazeleme hızına sahip AMOLED bir ekrana sahip olacağı ve gücünü Qualcomm’un geçtiğimiz aylarda tanıttığı ve oyunculara yönelik olan Snapdragon 855+ yonga setinden aldığı görülüyor. RAM olarak ise 8 / 12GB olmak üzere iki farklı seçeneğe sahip olacak Meizu 16s Pro’ya 256GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. 

Arka tarafında 48MP çözünürlüğünde ana kamerası bulunan cihazın diğer yardımcı kameralarının ve ön tarafındaki kamerasının ise nasıl bir çözünürlükte olacağı şimdilik bilinmiyor. Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu Flyme OS 8 arayüzü ile beraber çıkacak model, 18W hızlı şarj destekli bir bataryadan gücünü alacak.

gsmarena 002

Fiyat etiketi ve çıkış tarihine dair henüz net bir bilgi bulunmayan Meizu 16s Pro’nun piyasaya sürülmesinin bu sızıntı ile beraber pekte uzak olmadığını söyleyebiliriz. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler