Cumartesi, Nisan 20, 2024

Meizu M3 Max 6 İnçlik Ekranı ve 4100 mAh Bataryası İle Resmileşti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Meizu yeni M3 Max akıllı telefonunu teknik özellikleri ile birlikte duyurdu. Cihazda 1.8 GHz işlemci ve Mali T860 grafik işlemcisi bulunuyor. Ayrıca 6 inçlik Full HD ekran ile birlikte MediaTek Helio P10 yonga seti tarafından destekleniyor.

Başlıkta da belirtmiş olduğum üzere 4.100 mAh batarya hızlı şarj desteği ile birlikte güzel bir ikili oluşturmuş. Ek olarak 3 GB RAM ve genişletilebilir dahili hafızası 64 GB‘a kadar çıkabiliyor. Kamera tarafında ise 13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kameraya sahip. Bir de arka panelde parmak izi sensörü de bulunuyor.

meizu-m3-max


Meizu M3 Max
Android 6.0 Marshmallow tabanlı Flyme OS 5.2 ile birlikte çalışıyor. Çift SIM kart desteği, 189 gram ağırlığı ve 163.4 x 81.6 x 7.94 mm boyutu bulunuyor. Ayrıca 4G destekli olduğunun da altını çizelim.

meizu-m3-max-3

Cihazın piyasaya satışında dört ana renk bulunuyor: Şampanya altın, gümüş, gri ve gül rengi olarak nitelendirilen altın rengi kullanılmış.

meizu-m3-max-4


Meizu M3 Max
modeli şuanda Çin menşeili olarak satışa çıkmaya hazırlanıyor. Revizasyonlar başladığı gibi, ön siparişler 12 Eylül tarihinde verilecek. Yurtdışı piyasa satış fiyatı ise 255 dolar olacak. Türkiye’ye gelip gelmeyeceği konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

7 YORUMLAR

  1. Neden bu ara çoğu telefon iphone tasarımını kullanıyor anlamadım .
    Vestel Venus modellerinde bunu gördüğümde çok şaşırmıştım buda bi artçı oldu alıştık artık .

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler