Perşembe, Nisan 25, 2024

Mekanik Canavarı: Razer DeathAdder Elite Gaming Mouse

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncu ekipmanları ile yakından tanıdığımız Razer, DeathAdder Elite Gaming Mouse serisini adeta bir mekanik canavarına dönüştürmüş durumda. Yeni switchler ve mekanik detayların yanı sıra, 16.000 DPI ile yüksek performans salıyor.

Yenilenen Razer DeathAdder Elite Gaming

Razer‘ın huyudur bilirsiniz, bazı serilerini yenileyerek çıkartmış olduğu teknolojiler ile donatıyor ve oyuncular ile buluşturuyor. Onlardan bir tanesi olan DeathAdder Gaming serisi tam bir mekanik manyağı. 2006 yılından bugüne kadar güncellenmemiş olan oyuncu mousesi, bu sefer DeathAdder Elite olarak geliyor.

Bu seride dünyanın en gelişmiş optik sensörünü görüyoruz. Ayrıca Razer tam 16.000 DPI ile birlikte oyunculara mükemmel bir kontrol deneyimi sunmayı hedeflemiş. Saniye başına 450 inç (IPS) taraması bulunan mouse, e-Spor oyuncuları için tavsiye ediliyor. Sensörde ayrıca %99.4’lük çözünürlük yer alıyor.

Yazımızın hemen başında belirtmiş olduğumuz switchler ise ayrı bir dünya. Razer mekanik mouse konusunda teknolojiyi epey geliştirdi. Popüler switch üreticisi ve tedarikçisi olan Omron ile çalışan Razer ekibi, bu sayede 50 milyon tıklama ömrü ve dayanıklı switchleri ile memnuniyeti arttırıyor.

razer-deathadder-elite-mouse-2
Tasarım Değişmedi

Razer’ın DeathAdder Elite Gaming Mouse serisinde tasarımsal olarak çok fazla değişiklik yok. Sadece sağ eline daha hakim olan oyuncular için dokulu kauçuk tutma alanları bulunuyor. İstediğiniz zamanda ise mousenin üzerinde bulunan 7 adet programlanabilir hızlı tuşlar ile kontrol sağlayabiliyorsunuz. Bir de Razer‘ın meşhur renklerini de unutmamak lazım. 16.8 milyon özelleştirilebilir renk seçeneği bulunan mouse aynı zamanda Chroma ve Synapse uyumlu.

razer-deathadder-elite-mouse-switch
Cepleri Çok Yakmıyor

Razer kaliteli oyuncu ekipmanları ürettiği kadar, piyasada pahalı olması ile de yakından tanınıyor. Ancak güncellenen DeathRadder Elite serisi Ekim ayı içerisinde satışa sunulacak. Türkiye satış fiyatının da 200 TL ve civarlarında olacağını belirtelim.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler