Cuma, Nisan 19, 2024

Merakla beklenen Marvel Avengers oyunu çıkış yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncular tarafından büyük bir merak ve ilgi ile beklenen süper kahraman oyunu Marvel Avengers sonunda çıkış yaptı. PlayStation 4, Xbox One, PC ve Google Stadia için çıkış yapan bu oyuna isterseniz daha yakından bakalım.

Marvel Avengers nedir ?

Merak eden takipçilerimiz için Marvel Avengers oyununu kısaca anlatmak istiyorum. Geliştiriciliğini Square Enix ve Crystal Dynamics‘in üstlendiği bu oyun San Francisco’da yeni bir üssün açılışı sırasında gerçekleşen terör saldırısı ile başlıyor.

Marvel's Avengers

Bu terör saldırısı sebebi ile Marvel Avengers ekibi dağıtılıyor. Ekip, tamamen dağıtılmış şekilde geçen beş yılın ardından doğan bir tehlike ile Kamala Khan, yani bir diğer adı ile Bayan Marvel aracılığı ile tekrardan toplanıyor. Daha sonra Marvel Avengers ekibi, AIM ismi verilen kontrolsüz gücü durdurmak için mücadeleye başlıyor.

marvels avengers trailer 1560229981839

Marvel Avengers oyunu ile ilgili olan haberimizin detayları burada son buluyor. Oyunun PC sürümünün sistem gereksinimlerini öğrenmek isteyen takipçilerimiz buradan öğrenebilirler. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler