Perşembe, Mayıs 2, 2024

Othercide 10 Eylül’de Nintendo Switch için Çıkış Yapacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Othercide, Lightbulb Crew tarafından geliştirilip Focus Home Interactive tarafından yayınlanan korku temalı sıra tabanlı strateji oyunudur.

Oyunun Nintendo Switch versiyonu 10 Eylül tarihinde piyasaya sunulacak.

ss b2dd543f38414a0c70432737297f0211a25e3945.1920x1080

Tactical Turn based RPG Othercide Developer Recap 2019 Progress

Othercide‘da İnsanlığın son umudu olarak oynuyorsunuz ve Kızlardan oluşan ordunuzu eylemlerin ve karşıların dansında savaşmaya yönlendiriyorsunuz. Othercide, bu yılın başlarında eleştirmenlerin beğenisini kazanmak için piyasaya sürüldü ve şu anda Steam’de “Çok Olumlu” bir inceleme yürütüyor.

PS4, Xbox One ve PC sürümüne ücretsiz bir içerik güncellemesi de gelecek. Bu mod, oyuncuların oyunu daha affedici bir zorlukta oynamasına izin verir, böylece hikayenin ve bilginin tadını çıkarmaya odaklanabilirsiniz.

Oyun hikayesi

İnsanlığın son umuduna dönüş. Yaşamış en büyük savaşçının yankıları olan Kerimeler, Izdırap ve ölümün karşısında. Savaşta Kerime orduna hükmet. Savaştaki cesaretin onların yetenek ve kişiliklerini şekillendirecek. Birini iyileştirip diğerini kurban ederek zorlu karar ver. Hayatta kalanlar güçlenecek ve sonraki savaş için hazır olacak. Muharebe, muhteşem eylemlerin ve karşı saldırıların karmaşık bir dansıdır: Düşmanı kurnazca alt etmek için önceden planını yap ve etkileyici yetenek zincirlerini ayarla. İnsanlığın kendine karşı işlediği en kötü suçtan doğan Izdırap kaynaklarına karşı destansı boss savaşlarında mücadele et. Savaşacak, başarısız olacak ama tekrar ayağa kalkacaksın.

Nintendo Switch için fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler