Perşembe, Nisan 25, 2024

Metal Slug’ın yeni oyunu Metal Slug Code: J duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir dönemler çoğu oyuncu tarafından sevilerek oynanılan efsane oyun Metal Slug, yeni çıkacak olan mobil oyunu ile tekrardan karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Metal Slug Code: J ismi ile karşımıza çıkacak bu oyuna isterseniz yakından bakalım.

Metal Slug Code: J nasıl bir oyun olacak ?

İlk olarak 1996 yılında çıkan bu oyunun geliştiriciliğini Timi Studios üstleniyor. Bu nişancı oyununda düşmanlarımız ile savaşıp, ilerleyerek amacımıza ulaşmaya çalışıyoruz.

Oyunun yayınlanan fragmanına bakacak olursak grafiklerde iyileştirmeler ve oyuna yeni silahlar eklendiğini de görüyoruz. Fakat oyunun yapımcıları genel konseptin dışına çıkmayarak seriye yeni bir oyun daha eklemiş.

metal slug codej

Metal slug code j

Oyunun çıkış tarihi ile ilgili net bir bilgi paylaşılmasa da yakın zamanda oyuncular ile buluşacağını düşünüyorum. PlayStation 2 üzerinden bu oyunu sık sık oynamış birisi olarak Metal Slug serisini deneyimlemenizi kesinlikle tavsiye ederim.

Metal Slug Code: J hakkında olan haberimizin detayları burada son buluyor. Peki siz bu oyun hakkında ne düşünüyorsunuz. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşmayı unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler