Cumartesi, Nisan 20, 2024

Project CARS 3’ün çıkış tarihi belli oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yarış simülasyonu oyunu olan ve grafikleri ile birçok oyuncunun beğenisini kazanmayı başaran Project CARS 3 oyununun çıkış tarihi duyuruldu. Yapılan resmi açıklamaya göre oyun 28 Ağustos tarihinde PC, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.

Project CARS 3 bizlere neler sunuyor ?

Dostlarım sizlere bu oyunu kısaca anlatmak istiyorum. Slightly Mad Studios tarafından geliştirilen bu oyunun yayıncılığını BANDAI NAMCO firması üstleniyor.

Project CARS serisinin eski oyunlarına göre birçok yeni özelliğin oyuna eklendiğini de söyleyelim. Oyunculara 200‘den fazla araba sunacak olan bu oyun, 140‘tan fazla yarış rotasına sahip olması ile dikkat çekmeyi başarıyor. Oyun içerisinde aldığınız arabaları gerçekçi performans parçaları ile yükseltme şansına sahip olacaksınız.

Project cars 3

Project cars 3 2Tüm bunlardan ayrı olarak oyunda dört mevsim özelliği bulunacak. Ayrıca Project CARS 3‘ün PC sürümüne özel olarak oyuna VR desteği de eklenecek.

Oyunun sunduğu bu özelliklerin birçok oyuncuyu etkisi altına alacağını düşünüyorum. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşmayı unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler