Çarşamba, Nisan 24, 2024

Pokemon Cafe Mix, Android, iOS ve Nintendo Switch için çıkış yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pokemonların dünyasına hoş geldiniz. Kafe işletme deneyimi yaşayacağınız Pokemon Cafe Mix oyunu çıkış yaptı. Android, iOS ve Nintendo Switch için çıkış yapan bu oyuna isterseniz yakından bakalım.

Pokemon Cafe Mix nedir ?

Oyunun içerisinde bir kafe işletmecisi oluyoruz. Kafemize gelen Pokemonlara siparişlerini vererek onları mutlu etmeye çalışıyoruz. Tabi müşterilere hizmet etmek için karşımıza çıkan bulmacaları çözmeniz gerekecek.

Yaptığınız tüm hizmetler sonucunda kafeniz daha popüler olacak ve kafenizi büyütebileceksiniz. Tüm bunlardan ayrı olarak favori Pokemon karakteriniz ile arkadaş olup isterseniz onu da kafenizde çalıştırabileceksiniz.

Pokemon Cafe

Pokemon Cafe Mix

Oyunun amacını genel olarak anlattığımıza göre diğer detaylara geçebiliriz. Pokemon Cafe Mix oyunu ücretsiz bir şekilde oyunculara sunuluyor. Fakat oyun içerisinde herhangi bir şey almak isterseniz Golden Acorns isimli para birimini satın almanız gerekecek.

Oyunu Android, iOS ve Nintendo Switch mağazaları  üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşmayı unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler