Cuma, Nisan 19, 2024

Metro Exodus Steam’den Silinerek Epic Games Store’a Geçiyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Önümüzdeki ay piyasaya çıkmaya hazırlanan Metro Exodus, gümbür gümbür geliyor. Kısa bir süre öncesinde sistem gereksinimleri yayınlanan oyun için, bugün yeni bir haber daha geldi. Oyun, Steam listelerinden kaldırılacak ve Epic Games Store üzerinden satılmaya başlanacak. Söz konusu oyunun tekrar Steam’e gelmesi en az 1 yıl sürecek.

Epic Games Gözünü Metro Exodus’a Dikti

Piyasada çok sayıda dijital oyun satışı sisteminin yer aldığını biliyoruz. Steam de, bu dijital oyun satışı sistemlerinin en ileri gelenlerinden biri.

Her geçen gün, yeni yeni hizmetlerle karşılaşmaktayız. Bu durumda dijital oyun pazarındaki rekabet de katlanarak artıyor. Bugün, bu şekilde bir rekabet örneğini sizlerle paylaşacağız.

Metro Exodus Steamden Silinerek Epic Games Storea Geçiyor İÇERİKK min

Kısa bir süre öncesinde Metro Exodus isimli oyunun sistem gereksinimleri yayınlanmıştı. Şimdi tekrar, Metro Exodus ile ilgili bir haber ile karşınızdayız.

Oyun, bir süre öncesinde Steam üzerinden ön siparişe açılmıştı. İlk olarak 89 TL’den satışa sunulan oyunun fiyatı, kısa süre sonra 309 TL’ye çıkartıldı. Bulunduğumuz gün ise oyunun Steam‘den bir yıllığına kaldırılacağı ortaya çıktı.

Metro Exodus, bir yıl boyunca Epic Games Store’da yayınlandıktan sonra tekrar Steam’e dönecek.

Burada oyunu Steam üzerinden satın almış oyuncuların endişe etmelerine gerek olmayacak. Çünkü eğer siz Metro Exodus’u ön sipariş ile Steam üzerinden satın aldıysanız, oyunu Steam üzerinden oynamakta bir problem yaşamayacaksınız.

Şuanda Metro Exodus’un Epic Games Store üzerinden satıldığı fiyat 309 TL. Yani herhangi bir indirim durumuyla karşı karşıya değiliz. Sanıyoruz ki kaliteli ve yeni bir oyun satın almak istediğimizde, 300 TL ve üzeri fiyatlara kendimizi alıştırmalıyız.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler