Cuma, Mart 29, 2024

Metroid Dread için Genel Bakış Fragman Videosu Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nintendo, Metroid Dread için beş dakikalık uzun bir video paylaştı.

Oyun, 8 Ekim’de Nintendo Switch için çıkış yapacak.

maxresdefault 2 1

Metroid oyunlarına aşina olmayanlar için bu yeni Metroid Dread fragmanı, oyun ve genel olarak seriye güzel bir genel bakış sunuyor. Aynı zamanda bazı aksiyonları da gösteriyor. ZDR gezegeninde geçen Samus, mağaralar, magma odaları, antik ormanlar ve su altı ortamları gibi farklı alanlara sahip gezegenin göbeğinde düşmanla dolu labirentleri keşfedecek.

Oyundaki düşmanlar EMMI adı verilen tehlikeli robotlardır ve Samus’u takip edip yakalamaya çalışırlar. Bu araştırma robotları, normal saldırıların nüfuz edemediği sert zırhla kaplı gövdelere sahiptir.

Neyse ki, Samus’un güçlü Silah Topu, füzeleri, atlama yetenekleri, yeni bir kaydırma hareketi ve söz konusu düşmanlarla başa çıkmak için kullanabileceği bir Yakın Dövüş Sayacı var. Metroid serisindeki çoğu oyun gibi, ne kadar çok keşfederse o kadar çok yetenek kazanır.

Bu yeteneklerden bazıları, Samus’un belirli duvarlara ve tavanlara yapışmasını sağlayan Örümcek Mıknatıs’ı içerir. Ayrıca bir topa dönüşmesine ve dar geçitlere girmesine izin veren Morph Ball da var. Flash Shift, Samus’u anında kısa bir mesafe ileri ve geri hareket ettiren yepyeni bir yetenek ve aynı zamanda birden fazla hedefe kilitlenen yeni bir silah olan Storm Missile’ı da kullanabiliyor.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler