Perşembe, Nisan 18, 2024

Microsoft Edge’e “Oyunlar” Sekmesi Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Microsoft’un internet tarayıcısı Edge, Windows işletim sistemindeki en iyi tarayıcı olmak için Chrome ve Firefox gibi büyük rakiplerle rekabet ediyor. Chrome gibi büyük bir pazar varlığına sahip olmayabilir ancak yine de kaliteli bir tarayıcı ve Chromium altyapısını kullanıyor.

Microsoft, yeni ve isteğe bağlı özellikler ile kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi hedefliyor. Şimdi ise şirket, yeni bir özellik olan “Oyunlar paneli” ile oyunculara yeni bir şeyler sunmayı hedefliyor. Microsoft Edge Oyunlar Paneli, harici bir eklenti görünse de oyunları web sonuçlarında göstermek yerine ayrı bir panelde listeliyor ve tarayıcı tabanlı oyun oynayan kullanıcılar düşünülerek geliştirildi.

Microsoft Edge Games panel update
Microsoft Edge'e "Oyunlar" Sekmesi Geldi! 2

“Oyunlar” sekmesine erişebilmek için adres çubuğunuzun yan tarafındaki indirmeler, geçmiş ve diğer ikonların arasına eklenen oyun kolu ikonuna sahip butona tıklamanız yeterli olacak. Butona tıkladıktan sonra tarayıcınızın sağ tarafında Koleksiyonlar sekmesine benzer yeni bir panel görünüyor olacak. Bu panelde Solitaire, Mahjong Arcade gibi oyunların yanı sıra ücretli/ücretsiz tek oyunculu ve çok oyunculu çeşitli oyunlar listelenecek.

Oyunlardan herhangi birini seçip tıkladığınız tarayıcınız sizi MSN Games web sitesine yönlendirecek ve istediğiniz oyunu tarayıcı üzerinden oynayabileceksiniz. Bu özellik “isteğe bağlı” olarak geldiğinden kullanmak istemiyorsanız Ayarlar üzerinden devre dışı bırakabileceksiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler