Perşembe, Nisan 25, 2024

Microsoft Flight Simulator, İskandinav Ülkeleri için İyileştirme Aldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft Flight Simulator, Avrupa’nın İskandinav ülkeleri Danimarka, Finlandiya, İzlanda, Norveç ve İsveç’i kapsayan başka bir dünya güncellemesi aldı. Bu son dünya güncellemesinde, Microsoft Flight Simulator dünyası, tüm oyuncular için ücretsiz olduğu için herhangi bir ek fiyat etiketi olmadan daha da iyi görünmeye devam ediyor.

Microsoft’un Uçuş Simülatöründeki sanal dünya, biri Avrupa’nın İskandinav ülkeleri Danimarka, Finlandiya, İzlanda, Norveç ve İsveç’e odaklanan en son büyük güncellemesini alıyor. Doğal ihtişamı ve mimari harikası ile tanınan bu bölge, World Update V: Nordics’te şimdiye kadarki en gerçekçi aslına sadık kalınarak işlendi.

Simmers, kuzey Avrupa gökyüzüne gidebilir ve kokpitin içinden uçsuz bucaksız fiyortları, ilgi çekici kentsel manzaraları, otoriter zirveleri ve asırlık kaleleri keşfedebilir. World Update V: Nordics, geniş peyzaj alanlarının ayrıntılarında iyileştirmeler, bölgesel mimaride iyileştirmeler, 100 havaalanı için iyileştirilmiş veriler ve özenle seçilmiş 77 ilgi noktası içeriyor. Güncelleme ayrıca, bu destinasyonların en iyilerinden bazılarını gösteren, her bir İskandinav ülkesi için bir tane olmak üzere beş çalı gezisi de içeriyor.

Bu son güncelleme aynı zamanda, çeşitli koşullarda havacılık cesaretini test etmek ve geliştirmek için tasarlanmış beş iniş görevini de içeriyor. İniş meydan okumaları için kullanılan havalimanları, Danimarka’nın Bornholm’u, İzlanda’nın Ísafjörður’u, İsveç’in Stockholm Arlanda’sı, Norveç’in Svalbard’ı ve Finlandiya’nın Vaasa’sı maksimum gerçekçilik için özenle kopyalandı.

Microsoft Flight Simulatorin Birlesik Krallik Odakli Dunya Guncellemesi Yayinlandi 2
Microsoft Flight Simulator, İskandinav Ülkeleri için İyileştirme Aldı 2

World Update V: The Nordics güncellemesi, tüm Microsoft Flight Simulator kullanıcılarına ücretsiz bir biçimde sunuluyor. Güncellemeyi kurmadan önce simülatörünüzün güncel olduğundan emin olun, ardından Nordic Ülkeleri Paketini indirmek için Marketplace’i ziyaret edebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler