Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Microsoft Flight Simulator, Xbox’a Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Asobo Studio ve Microsoft tarafından geliştirilen Microsoft Flight Simulator, 27 Temmuz 2021 tarihi itibariyle piyasaya sürülen yen,ilikçi Xbox Series X ve Xbox Series S konsolları için nihayet kullanıma sunulacak. Çıktığı an itibariyle Xbox Game Pass’te mevcut olan Microsoft Flight Simulator, masaüstü platformunda şaşırtıcı derecede güzel bir simülatör oyunuydu.

Xbox’ın resmi YouTube kanalında yayınlanan fragman, inanılmaz çekimin “Xbox Series X konsolunda gerçek zamanlı 4K olarak yakalandığını” öne sürdüğü için, bu konsol lansmanı, oyunu çok fazla ödün vermeden her zamankinden daha erişilebilir hale getirmeli. Xbox Series S performansı hakkında henüz bir bilgi yok, ancak umarım yine de kusursuz bir oynama deneyimi sunar.

Fragmandan, bir uçağı uçurmanın tüm inceliklerinin bir kontrol cihazının düğmelerine ne kadar iyi çevrileceği belli değil, ancak Asobo’nun konsollarda mümkün olan en iyi deneyimi yaratmak için gereken özeni gösterdiğini umuyoruz.

Microsoft Flight Simulator’un konsollara sunulması ile birlikte, 2021 Sonbaharında, Paramount Pictures’ın Top Gun Maverick’i ile birlikte savaş uçaklarını tanıtacak ücretsiz bir güncelleme de mevcut olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler