Cumartesi, Nisan 20, 2024

Microsoft Teams, Ekran Paylaşımı Deneyimini Geliştiren Yeni Özellikler Duyurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji ve yazılım devlerinden Microsoft, iOS ve Android platformlarında bir Microsoft Teams çağrısı sırasında ekran paylaşımı yaparken cihaz sesini paylaşma özelliğini kullanıma sunuyor.

Güncelleme, sunum yapan kişinin sesli içerik (ör. videolar, müzik, sesli uygulamalar) paylaşırken toplantı katılımcılarına sesi paylaşmayı sağlıyor. Özellik kullanıma sunulduğu zaman, kullanıcılar mevcut Ekranı Paylaş seçeneğinin yanında cihaz sesini dahil etmek için ek bir seçenek görecekler.

Özelliği hangi işletim sistemi sürümleri destekleyecek?

ipad device audio microsoft teams 1
Microsoft Teams, Ekran Paylaşımı Deneyimini Geliştiren Yeni Özellikler Duyurdu! 2

Microsoft Teams’e eklenen yeni özellik saptanmış olarak kapalı durumda olacak ve kullanıcılar bunu istediği zaman hem etkinleştirebilir hem de devre dışı bırakabilir. Destek konusunda her iOS ve Android işletim sistemi sürümü destekleyemeyecek. iOS 13 veya sonraki sürümleri çalıştıran iPhone ve iPad’ler ve Android 10 veya sonraki sürümleri çalıştıran telefonlar ve tabletlerde bu özellikten faydalanabilecekler. Özellik, Haziran ayının sonunda tamamlanması beklenen dağıtım ile Teams Mobile kullanıcılarına sunuluyor olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler