Perşembe, Nisan 25, 2024

Microsoft Teams için Mesh, Üç Boyutlu Toplantıları Mümkün Kılacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ignite 2021 etkinliğinde konuşan Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji ve yazılım devlerinden Microsoft, iki boyutlu ve üç boyutlu toplantı deneyimlerini kullanılabilir hale getirmek için Mesh for Microsoft Teams’i resmi olarak duyurdu. Microsoft için Mesh ile kullanıcılar kişiselleştirilmiş avatarlara, kullanıcıların bağlantı kurabileceği, işbirlikleri yapabilecekleri sürükleyeci alanlara ve daha fazlasına olanak sağlayacak. Mesh deneyimi, Microsoft Teams’in bir parçası olarak bilgisayarda, akıllı telefonlarda ve karma gerçeklik kulaklıkları aracılığıyla kullanılabilecek.

Mesh for Microsoft Teams’in öne çıkan özellikleri:

Microsoft Mesh for Teams 1536x857 1
Microsoft Teams için Mesh, Üç Boyutlu Toplantıları Mümkün Kılacak! 2
  • Kullanıcılar, Microsoft 365’teki mevcut belgelerden, sunumlardan ve içerikten doğrudan yararlanabilecekler ve bu içeriği mekansal olarak kullanarak paylaşabilecek ve işbirliği yapabilecek.
  • Kişiselleştirilmiş avatarlar ile birlikte kullanıcılar, kameralarını açmadan toplantılarda varlıklarını koruyabilecekler. Kullanıcılar, avatarlar aracılığıyla temsil edilecek canlı tepkileri kullanarak göz teması kurabilecek ve duygularını ifade edebilecekler.
  • Kuruluşlar artık konferans salonları, tasarım merkezleri ve ağ oluşturma gibi fiziksel alanlara benzeyen markalı sürükleyici alanlar oluşturabilecekler.

Amerika Birleşik Devletleri merkezli şirket, Mesh özelliklerini 2022 yılının ilk yarısında Microsoft Teams kullanıcıları için yayınlanacak ilk önizleme sürümünde sunuyor olacağını duyurdu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler