Perşembe, Nisan 25, 2024

Microsoft Teams’e Bas Konuş Özelliği Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mart ayında Amerika Birleşik Devletleri Merkezli yazılım ve teknoloji devi Microsoft, mobil cihazlarda Microsoft Teams uygulamasına Bas Konuş özelliği sunacağına dair söz vermişti:

Bulut üzerinden net ve güvenli sesli iletişim sağlayan bir bas-konuş deneyimi olan Walkie Talkie, ekiplerin anında iletişim kurmasını ve her zaman bağlantıda kalmasını sağlar. Teams’deki bu yerleşik uygulama, çalışanların veya şirkete ait Android akıllı telefonları ve tabletleri bir telsize dönüştürerek çalışanların taşıması gereken cihaz sayısını ve BT maliyetlerini en aza indirgiyor.

Bu özellik başlangıçta yalnızca devlet kurumlarındaki çalışanların kullanımı için mevcuttu, ancak yeni bir Microsoft 365 yol haritası girişi, Microsoft’un dediği gibi yakın zamanda tüm kullanıcıların erişimine geleceğini gösteriyor:

microsoft teams walkie talkie
Microsoft Teams'e Bas Konuş Özelliği Geliyor! 2

Geleneksel telsizler gibi, Microsoft Teams ile telefonunuza gelen Walkie Talkie uygulaması, ekibiniz için anında bas konuş (Push To Talk) iletişimi sağlar. Ekibinizle konuşmak için bir düğmeyi basılı tutmanız ve dinlemek için düğmeyi bırakmanız gerekir. Kullanıcılar, Teams kanallarını kullanarak ekipleriyle bağlantı kurabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler