Cumartesi, Nisan 20, 2024

Microsoft, Windows 20H1 Güncellemesinin ISO Dosyasını Yayınladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft beyciğimiz, Windows 10 Build 1904 versiyonunu Aralık 2019 tarihinde indirime açmıştı. Yapının 2020 baharında Windows 10 kullanıcılarına sunulması beklenilen 20H1 sürümü ise 26 Şubat itibari ile indirilmeye açıldı.

Microsoft’un, halka açılmak üzere 20H1’i sonlandırmak için Windows Insider’larda bazı isteğe bağlı güncellemeler sunması bekleniyor. Ancak, güncellemeyi beklemek istemiyorsanız, 20H1 güncellemesinin ISO dosyasını indirebilir ve sisteminize manuel olarak yükleyebilirsiniz. Windows Insider ISO dosyasını kullanarak yükseltme yapsanız bile toplu veya isteğe bağlı güncelleştirmeleri karşıdan yükleyebilirsiniz.

Windows 10 işletim sisteminde yeni bir kullanıcı iseniz, cihazınızı biçimlendirmek veya yükseltmek için kullanabileceğiniz önyüklenebilir bir USB sürücüsünün nasıl oluşturulacağına ilişkin kılavuzumuza göz atabilirsiniz.

Windows 10 20H1, 2020 ilkbaharından başlayarak aşamalarda Windows 10 kullanıcılarına sunulacak. Microsoft hala son teslim tarihlerini açıklamamış, ancak ISO dosyasını kullanarak güncelleştirmeyi indirmek ve yüklemek için Windows Insider web sitesine gidebilirsiniz. 20H1 güncellemesi. İndirilenler bölümüne erişmek için Microsoft Hesabınızla oturum açmanız gerekeceğini unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler