Cuma, Nisan 19, 2024

Minecraft için Yeni Bir Sonic DLC’Sİ Paylaşıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sonic the Hedgehog, Ben 10 ve Ejderhanı Nasıl Eğitirsin’den sonra giderek büyüyen Minecraft çapraz DLC’lerinin listesinin sonuncusu artık yeni bir Sonic DLC’si. Sonic’in 30. doğum gününü anan bu Minecraft DLC’si, son derece hızlı mavi kirpi arkasında yeni bir perspektiften düşünceli bir şekilde yeniden oluşturulmuş Sonic seviyeleri sunuyor.

Toplanacak halkalar, güçlendirmeler, hız artırmalar ve zıplama yastıkları ile bu DLC, serinin düşmanları ve hatta patronları arasında savaşırken gerçek bir Sonic oyunu kadar hızlı hissettirmeli. DLC’nin seviyeleri boyunca, Sonic, Knuckles, Shadow, Amy Rose ve Tails gibi arkadaşlarınızla oynamak için Minecraft’ın çok oyunculu özelliğini bile kullanabilirsiniz.

Minecraft haber gönderisine göre, bu seviyeler Green Hills Zone ve Chemical Plant Zone’dan sonra modellenen “prosedürel olarak oluşturulmuş yerler” gibi görünüyor.

Geçmişteki çapraz DLC’lere benzer şekilde, bu DLC’nin bir parçası olan benzersiz oyun, görünümler ve özenle hazırlanmış konumlar verecek olan Minecraft Marketplace’ten 1340 Jeton karşılığında satın alınabiliyor.

Doğum günü kutlamalarına devam etmek için, DLC’yi duyuran Minecraft haber gönderisine göre “yakında başlayacak” özel bir sunucu etkinliği de olacak. “The Hive, mini oyunlar ve birkaç şenlikli sürpriz içeren iki haftalık bir sunucu-hub devralmasına ev sahipliği yapıyor.” Hatta bunu kontrol ettiğinizden emin olmak için hafta sonlarından birinde özel bir etkinlik gerçekleştirilecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler