Cuma, Nisan 26, 2024

MIUI 13 Global Sürüm Ne Zaman Gelecek?

Paylaş

silkroad gaminggentr

MIUI 13 arayüzü tanıtıldı ve tüm özellikleri açıklandı. Sitemizi takip edenler zaten yeni sürümün yeniliklerini paylaştığımızı hatırlayacaklar. Şimdi asıl konu, bu yeni sürümün global versiyonunun ne zaman geleceği.

Tanıtım yapıldı ve birçok model güncellemeyi çoktan almaya başladı ama bu Çin sürümleri için geçerli. Tanıtılan sürüm Çin sürüm olduğu gibi güncellemeyi alan akıllı telefonlar da Çin’de satışı yapılan modeller oldu. Ama merak etmeyin global sürümde çok yakında bizlerle olacak.

MIUI 13 Global Sürümü, 26 Ocak Tanıtımında Geliyor

Yeni sürümün ne zaman geleceği konusunda artık resmi açıklamalar var. Tüm Xiaomi modellerinde göreceğimiz küresel sürüm, 26 Ocak tarihindeki özel lansmanla beraber karşımıza çıkacak.

Lansmanda asıl odak tabii ki Redmi’nin Note 11 serisi akıllı telefonları olacak. Seri için tanıtım yapılacak ama bu arada global sürüm yeni arayüz için de duyuru yapılacak.

Kaçırmayın: Yeni sürüm için merak edilen tüm özellikler burada!

Hemen sonrasında ise bazı modeller için güncellemelerin dağıtılmasını bekliyoruz. Böylece küresel anlamda satışı yapılan Xiaomi modelleri de Android 12 ile gelen en güncel MIUI sürümüne kavuşmuş olacak.

MIUI 13

Siz sormadan bir detay daha söylemek isterim. Yukarı link ekledik. MIUI 13 serisi tanıtıldığı zaman birçok özellik ortaya çıktı. Bu özellikler ortaya çıktı evet ama küresel tanıtımda farklar olabilir.

Xiaomi genelde Çin ile global versiyonu ayırıyor. Bazı sistem farkları sunuyor. Birkaç yeni özellik farkı da oluyor. İşte böyle bir durum olur mu göreceğiz. İhtimali var. Tanıtımdan sonra her detayı açıklayacağız. Takipte kalmanız dileğiyle. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler