Cumartesi, Nisan 27, 2024

Monster Bios Tuşu

Monster bilgisayarlarda bios tuşu hangisi sorusunun cevabı bu yazımızda.

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde belirli bir süredir Laptop satışını sürdüren yerli markamız Monster Bilgisayar gaming ve render amaçlı bir çok bilgisayar modeli ile yer almakta. Bu yazımızda Bios menüsüne hangi tuş ile ulaşabileceğinizi ve boot tuşunu hangisi olduğunu tarif etmekteyiz.

Bazı kullanıcılar servis garantisi biten veya servise olan uzaklıklarından ötürü kullandıkları bilgisayarlarda ev ortamında halk arasında ‘Format’ dediğimiz Windows işletim sistemini tekrar yükleme işlemini kendileri yapmak isteyebilir.

Deneyimli kullanıcılarında bildiği üzere öncelikle bilgisayarımızın Bios menüsüne giriş yapıp boot menüden daha önceden oluşturduğumuz windows imajlı usb belleğimizi başlangıç olarak seçerek temiz kurulum yapmamız gerekmekte.

Monster Bios Tuşu

Modeller arasında değişkenlik gösterse de Bios menü ulaşma tuşu [Del] veya [F2] tuşu ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ön yükleme seçenekleri ile açma

İmaj dosyası yüklü usb belleğimizi bios menüsüne girmeden direkt olarak seçenekli menüyü açmak için ise açılışta F7 tuşunu kullanabilirsiniz.

Son olarak Bios ekranı profesyonel kullanıcılar içindir. Daha önce Bios konusunda bir deneyiminiz yok ise ürününüz garanti dışı veya geri döndürülemeyecek problemler ile karşılaşabilir. Bu noktada dikkatli olmanızı öneririz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler