Cuma, Nisan 26, 2024

Mortal Kombat 11 PC ve Konsol Oyuncularını Birleştirecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

2018 yılında duyurulan ve görünüm itibari ile yüksek dozda dövüş şiddeti sunan Mortal Kombat 11, çıkışı ile birlikte PC ve konsol platformlarını birleştirmeyi düşünüyor.

Bu yıl merakla beklenen oyunlar listesinde kendini gösteren Mortal Kombat 11; PC, Playstation 4 ve Xbox One için 23 Nisan tarihinde satışa sunulacak. Xbox One tarafında daha fazla destek sunacak olan oyun için iki farklı sürüm sunulacak. Ayrıca yine Xbox’a özel Scorpion karakteri için siyah ve altın renkli malzemeleri içeren bir koleksiyoncu sürümü sunulacak.

Ancak oyunun dikkat çeken en önemli noktası, tüm platformlar üzerinde bir birliktelik sunması. WCCFtech tarafından yayınlanan bir rapora göre geliştirici firma, oyuna çapraz platform desteği eklemek istiyor. Böylelikle PC, Xbox ve PS4 sahipleri oyun içerisinde birbirleri ile farklı cihazlar kullanmalarına rağmen eşleşebilecek.

Her ne kadar yapımcı tarafında böyle bir istek bulunuyor olsa da, işin söz sahibi Sony olacak. Zira Sony, çarpraz platform noktasında çekingen olmakla birlikte bu sistemi hala daha Beta olarak deniyor. Eğer oyuna bu destek gelecekse bile çıkışından sonra gelmesi muhtemel.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler