Salı, Nisan 23, 2024

Mortal Kombat 11 Yeni Karakter Rambo’nun Oynanış Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Perşembe, NetherRealm Studios hayranlarına klasik 80’lerin klasik aksiyon kahramanının Mortal Kombat 11‘de neler yapabileceğine ilk bakışını verdi.

İki dakikalık fragmanda, Sylvester Stallone tarafından seslendirilen Rambo, onu bir dizi Mortal Kombat karakterine götürüyor.

maxresdefault 21

mortal kombat 11 09

Rambo ayrıca derme çatma yayı kullanarak uzun menzilli bir saldırıya ve bir dizi alt etme yeteneğine sahiptir. Menzilli saldırılardan kaçınmak için sürünme yeteneğine sahiptir.

Fragman Rambo’nun Ölümcül Darbesini ve Ölümlerinden birini görüyor. Tipik Rambo tarzında, savaş gazisi ilk filmden ikonik bir ölüm sahnesini yeniden canlandırmak için bir tuzak kurar.

Mortal Kombat serisinde oldukça ısrarcı bir varlığa sahipken, bu, hayranların ilk kez Rambo olarak oynayabilecekleri anlamına geliyor. Yine de, filmlerden karakterler diziye yeni bir şey değil. Mortal Kombat 11 zaten Terminator’e ev sahipliği yaparken, Mortal Kombat X, Aliens’ten bir Xenomorph’a, Predator’dan bir Predator’a, Friday the 13th’den Jason Vorhees’e ve Texas Chainsaw Katliamı’ndan Leatherface’e sahipti.

Mortal Kombat 11 Ultimate mevcut konsollar ve PC duyurusundan sonra PlayStation 5 ile Xbox Series’e de geliyor.

Hayranları duyurulduğundan beri Rambo’nun hareketlerini görmedi. Klasik yayı ve cephaneliği kesinlikle bir görünüme kavuşacak olsa da, serinin tanrısal savaşçıları savuşturmak için bu araçları tam olarak nasıl kullanacağı belirsiz.

Oynanış video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler