Cuma, Nisan 26, 2024

Moto G22 Resmi Olarak Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun zamandır Moto G22 hakkında bir çok sızıntı ortaya çıkıyor ve en güncel sızıntı yalnızca birkaç gün önce gerçekleştirildi ve Motorola bugün resmi olarak Moto G22 akıllı telefonunu tanıttı. Akıllı telefon ilk olarak Avrupa’da belirli pazarlarda satışa sunulacak ve önümüzdeki haftalarda Latin Amerika, Orta Doğu ve Asya pazarlarında resmi olarak satışa çıkacak.

Henüz stoklarda olmamasına rağmen Motorola’nın Almanya sitesinde 169,99 Euro fiyat etiketiyle listeleniyor. İnci Beyazı, Buzdağı Mavisi ve Kozmik Siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneğinde gelen akıllı telefon 4GB RAM / 64GB depolama alanı olmak üzere tek bir yapılandırmaya sahip.

Moto G22 teknik özellikleri

Moto G22, gücünü MediaTek Helio G37 yonga setinden alırken 720×1600 piksel çözünürlüğünde 90Hz yenileme hızına sahip LCD ekran ile birlikte geliyor. Tek bir depolama alanıyla geldiği için microSD kart desteğine sahip ve böylelikle depolama alanına ihtiyacınız olduğunda manuel olarak bunu yükseltebilirsiniz.

50MP çözünürlüğünde ana kamera!

15W hızında şarj olan 5000 mAh kapasiteli bataryaya sahip olan akıllı telefon yan çerçevede parmak izi sensörüne sahip. Arka tarafta; 50MP çözünürlüğünde ana kamera, 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera, 2MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı kamera ve 2MP çözünürlüğünde makro kameradan oluşan dörtlü kamera kümesi yer alırken ön tarafta 16MP çözünürlüğünde özçekim kamerası yer alıyor.

Yazılım tarafında Android 12 işletim sistemi ile birlikte geliyor ve akrilat polimerden yapılan su geçirmez bir tasarıma sahip akıllı telefonun ağırlığı yalnızca 185 gram. Akıllı telefonun ülkemize gelip gelmeyeceği ve fiyatının ne kadar olacağı henüz belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler