Cuma, Mart 29, 2024

Moto G31 Detayları ve Fotoğrafları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji devinin yeni akıllı telefon modeli Motorola Moto G31 tüketiciler ile buluşma yolunda ve 50MP çözünürlüğünde kamera ile birlikte gelecek. NCC tarafından sertifikasyon sürecinin bir parçası olarak çekilen fotoğraflarda hem cihazın tasarımı hakkında bilgi edindik hem de kamera detaylarını öğrendik. Kamera kümesinde iki adet daha lens var fakat henüz detayları bilinmiyor, telefonun bir fiyat performans modeli olacağı gerçeğini göz önüne aldığımızda yüksek bir şeyler beklemememiz gerekir.

Sertifikasyon sitesinde cihazın bataryası da fotoğraflandı ve edindiğimiz detaylara göre 5.000 mAh Li-Po hücre bir bataryaya sahip olacak ve kutunun içerisinden çıkacak olan şarj cihazı, temel bir 10W’lık adaptör ile gelecek. Adaptör ile birlikte USB-A’dan USB-C’ye bir kablo da çıkıyor olacak ve telefonun üst tarafında 3,5 mm’lik jak girişi de yer alıyor olacak.

Ekran Resmi 2021 10 04 17.01.13
Moto G31 Detayları ve Fotoğrafları Sızdırıldı! 2

Moto G31, yalnızca 4G bağlantı desteğine sahip olacak ve yine cihazın bütçe dostu bir akıllı telefon olduğunu göz önünde bulundurursak 5G yonga setine sahip olmayacağı gayet normal durum. Ayrıca, Wi-Fi sertifikasında görüldüğü gibi Wi-Fi 5 (ac) teknolojisini de destekliyor. Arkadaki Motorola logosu muhtemelen aynı zamanda bir parmak izi okuyucusu olarak karşımıza çıkacak.

Cihaz hakkında bu bilgileri internete sızdıran Anthony’ye göre, Moto G31 yaklaşık 210 dolarlık fiyat etiketi ile karşımıza çıkacak. Bu, Moto G Pure (6,5″ 720p+ OLED ekran, 48 MP ana kamera, 10W şarjlı 4,000 mAh pil) için belirlenen 300-350 dolarlık fiyat etiketinin oldukça altında ve Moto E40’ın (6,5″ 90 Hz) fiyatına oldukça yakın.

NCC tarafından iki renk seçeneği fotoğraflandı, Gümüş ve Siyah. Motorola’nın G31 akıllı telefonun ne zaman tanıtılacağı belli değil. Düşük fiyat etiketine sahip bir bütçe dostu akıllı telefon olduğundan başka renk seçeneği görmemiz pek olası değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler