Çarşamba, Nisan 24, 2024

Moto G7 Plus’ın Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Moto G7 ailesinin lansmanı yaklaştıkça, sızıntılar daha da ayrıntılı bir biçimde ortaya çıkıyor. Bu seferki önemli sızıntı Çin merkezli sertifikasyon kurumu olan TENAA’nın web sitesi aracılığıyla ortaya çıkmış oldu. TENAA’da XT1965-6 adıyla ortaya çıkan akıllı telefonun Moto G7 Plus modeli olması bekleniyor. Sızıntı ile beraber cihazın batarya kapasitesi ve arka kamera özellikleri tamamen belli oldu.

Moto G7 Plus Teknik Özellikleri

Amerika merkezli akıllı telefon üreticisi Motorola önümüzdeki günlerde Moto G7 ailesini tanıtmaya hazırlanıyor. Hazır bu lansman yaklaşmışken akıllı telefonunun teknik özellikleri Çin’li sertifikasyon kurumu olan TENAA ile beraber daha da şekillenmeye başladı.

TENAA ile beraber şekillen akıllı telefon 2270 x 1080 piksel çözünürlüğünde 6.24 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak.

Gücünü ise Qualcomm’un Snapdragon 636 yonga setinden alacak telefon 4GB RAM ve 64GB depolama alanı bulunan ve 6GB RAM ve 128GB depolama alanı bulunan iki farklı model olarak satışa sunulacak.

1549275406 Moto G7 Lineup

Kutusundan Android’in en son versiyonu olan 9.0 Pie işletim sistem ile beraber çıkacak olan akıllı telefon 2.820 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacak.

Çift arka kamera kurulumuna sahip olması beklenen cihazın TENAA kayıtlarında ise sadece 8 megapiksel çözünürlüğe sahip olduğu görülüyor. 5 megapiksel çözünürlüğünde ön kamera sahip akıllı telefon mavi, kırmızı, siyah, mor, gri, altın ve beyaz renk seçenekleri olmak üzere tam olarak 7 farklı renk seçeneğine sahip olacak.

Motorola’nın Moto G7, Moto G7 Plus, Moto G7 Play ve Moto G7 Power adını verdiği bu 4 cihaz, 7 Şubat’ta Sao Paulo, Brezilya’da düzenlenecek olan lansmanla beraber tanıtılacak ve fiyatlarına dair en net bilgiyi o zamana alacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler